electricgecko

Dinner, March 16th 2022

Ein besonderes Niveau Aufmerksamkeit, Detailversessenheit, Spezifizität und Handwerk ist notwendig, um die eigene Erzählung derart unbeirrt verfolgen zu können, dass sie Neues in die Welt bringt. Offenheit, Klarheit, Selbstvertrauen sind notwendig, um das Neue anschlussfähig zu machen. Der Rausch der Teilhabe an einem der großen kulturellen Werke unserer Zeit. Where language fails to capture the essence and breadth of perception, poetry creates language to expand understanding beyond perception, forming new inhabitable realities. Ein Besuch.

  • Kiss the crab, brown crab broth
  • Brown crab salad in nut milk
  • Blue mussle eye with quail egg and chili oil
  • Scallop with crustacean butter, radish and its roe
  • Frozen shrimp mousse with fermented seaweed
  • Raw oysters with apple dressing, berry jelly and oyster leaves
  • Squid cured in kelp, slightly poached, poppies
  • Sea snail skewer with venus mussels, black truffle and sumac sauce
  • (Yogikochi 1999)
  • Cured cod roe on buckwheat waffle, with sunflower seeds and capers
  • Greater weaver topped with tomato water and chili in kale and barley foam
  • (Mythopia – Disobedience)
  • Eclair with cream, topped with kelp, caviar and oyster.
  • Whole langoustine with quince and butter sauce
  • (Christian Tschida – Laissez-Faire, süß)
  • Amasake ice cream with pumkinboshi, quince jelly, spirulina, caramel and oyster
  • Plum pit ice cream with caramelized kelp
  • Plum pit ice cream with caramelized kelp
  • Frozen cream, sunflower disc coated in berry dust, caramelized mushrooms

März

Dies ist ein Text aus dem März 2022. Verschlagwortet unter: . Kopie aus dem Textdokument 2022.txt, das meine Notizen dieses Jahres enthält, vermischt mit Zitaten, Verweisen, noch zu lesenden und zu sehenden Dingen und den Sedimenten des Alltags.

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